Tüm Türkiye'ye 1000TL ve üzeri alışverişlerde KARGO ÜCRETSİZ!

Göz Alıcı Bir Yılbaşı Sofrası için Özgün ve Şık Sofra Aksesuarları

Kışın gelmesi, yılbaşı moduna geçme zamanının habercisidir. Pandemi sebebiyle; evden çalışma, evde kalıp vakit geçirme bu senemizin özeti oldu. Yılbaşı kutlamaları da yine ev ekseninde, aile içinde kutlanacak gibi gözüküyor! Bu seneki yılbaşı hepimiz için yepyeni bir deneyim olacak. 2020 yılının oldukça zorlu geçtiğini düşünürsek, 2021'nin gelişini hepimiz dört gözle bekliyoruz!  Evlerde geçirecek olsak da, sevdiklerimize hediyeler alıp, yılbaşı ağacımızı süslerle ve hatta ön kapımızı şenlikli bir çelenkle süsleyeceğiz, yılbaşı akşamı yemek masamızın da ayrı bir önemi olacak. Göze çarpan bir yemek masası sadece konukları etkilemekle kalmaz, aynı zamanda onlara yaratıcı becerilerinizin tadına bakma fırsatı sunar.

Evde geçireceğiniz bu özel gece için zengin ve sağlıklı bir yılbaşı menüsünü çoktan planladıysanız, geriye masanızı yılbaşı konsepti ile donatmak kalıyor. Biz de yılbaşında evde kalıp ailenizle keyifle yılbaşı yemeğini yemeniz için masa aranjmanları tasarladık.

yeni yıl sofra çiçeği kış çiçeği yeni yıl sofrası çiçek

Kışın ayazında kuracağınız yılbaşı masasında A! Ne Hoş kağıt çiçek masa aranjmanları parlayacak.

Kağıt çiçek sofra aranjmanlarınızı uyumlu peçete yüzüğü seti ve kağıt çiçek buketler ile de tamamlayabilirsiniz.

Atatürk çiçeği, kış buketlerinde, yeni yıl aksesuarlarında en çok rastlanan çiçek; sofra aksesuarları serimizde yer alan KIŞ GÜNEŞİ peçete halkaları, masa tanzimi ve kağıt çiçek buketi yılbaşında şık sofra detaylarından hoşlananlar için özgün ve asil bir alternatif olacak.