Tüm Türkiye'ye 1000TL ve üzeri alışverişlerde KARGO ÜCRETSİZ!

14 Şubat Sevgililer Günü Geliyoooooor!

Sevgililer Günü geliyor! Bu haber sizin içinizi mi ısıtıyor yoksa strese mi sokuyor? İnternette bitmek bilmeyen, “Sevgiliye hediye fikirleri”,  “Sevgililer günü hediye önerileri” aramaları yapılmaya, gezdiğin sitelerin kenarlarında sevgililer günü reklamları dolmaya başladı mı? Hediye seçmek her zaman zor olmuştur, hele de söz konusu sevgiliniz olunca, bu sınırlayıcı şartlarda, ya beğenmezse diye düşünerek, kendimizi iyice zora mı sokuyoruz?

Tamam nefes al! Kaygını yatıştır, bu işin zorluğunu biraz olsun hafifletmek için bize kulak verebilirsin. Kulağa klişe gibi gelebilir tabi, ama itiraf et, ister kadına, ister erkeğe hediye olabilecek, romantik bir jest yapmak istediğinde en zarif seçenek bir demet çiçek olacaktır. İlk bakışta klasik ve beklendik bir hediye gibi gelebilir, ama solup gidecek bir çiçek buketi yerine sıcacık renkleriyle bir kağıt çiçek buketi hediye edebilirsin. Solmayan, dökülmeyen bir çiçek aranjmanıyla sevgiline beklenmedik bir sürpriz yapabilirsin.

 erkek için hediye solmayan gül buketi sevgililer gunu hediye kutusu 

Peki bu noktada sizin için ne yapabiliriz? A! Ne Hoş kağıt çiçek buketleri yepyeni ve seçkin tasarım ürünleri olmasıyla ön plana çıkıyor. Türkiye’de kağıttan çiçekler tasarlayıp buket olarak satışa sunan ilk firmayız ve sitemiz üzerinden sevdiğine online çiçek siparişi verebilirsin. Senin adına hediyeni Tüm Türkiye’ye kargo ile gönderim yapabiliriz. Buketinin boynuna senin iletmek istediğin sevgililer günü sözlerini de not olarak iliştiriyoruz. Özgün tasarımlı ürünlerimiz; renkleriyle ve hikayesiyle hediye ettiğin kişiyi şaşırtacak ve kendine hayran bırakacak. Uzun ömürlü, şaşırtıcı ve kalıcı bir armağan olduğu için, her baktığında seni hatırlatacak ve yıllarca sevginize tanıklık edecek.

Sevgilin nasıl biri? Gösterişli hediyelerden ve canlı renklerden hoşlanıyorsa, el yapımı ahşap vazosunda Pamuk Şeker buketimizden çok hoşlanacaktır. Orkide, şakayıklar, kiraz çiçekleri ve anemondan oluşan bu çiçek tanzimi, zamansız bir hediye olarak sevgilinin ev dekorasyonuna çok uyumlu olacaktır.

kağıt çiçek buketi kağıt çiçek buketi gül buketi

Sevgilin sade ve naif zevkleri olan biriyse, pastel tonlarıyla, protea, şakayık, dalya, spider mum ve sukulentten oluşan Gülümse buketimiz uygun bir tercih olacaktır.

Sevgililer günü deyince akla ilk gelen romantik çiçek ise güldür. Klasik zevkleri olanlar için, solmayan gül buketimizi ve çerçeve içerisi gül tanzimi tablolar klasik ama özgün bir hediye tercihi olacaktır.

sevgililer gunu biblo sevgililer gunu tablo solmayan çiçek buket

Farklı kağıt çiçek buketleri, çiçek tablo tanzimleri biblo ve yaka iğnelerinden oluşan Sevgililer Günü Koleksiyonumuzu incelemek için tıklayın.